به گزارش خبرنگار مهر، معاون فرماندار نمین صبح سهشنبه در مراسم افتتاح این مرکز کتابخانههای عمومی را فرصتی برای ترویج دانش و ارتقا سطح علمی جوامع دانست.
بخشعلی لطیفی بابیان اینکه کتابخانهها قطب مطالعه و محل تبادل دانش محسوب میشوند، آغاز به کار مرکز نمین شناسی را فرصت مغتنمی در خصوص شناخت و مطالعه هر چه بیشتر این شهرستان از ابعاد و زوایای مختلف دانست.
وی با تأکید به فرهنگ غنی شهرستان نمین و شهرت این منطقه به یک منطقه فرهنگی تصریح کرد: انتظار میرود مرکز نمین شناسی بتوان سهم مؤثری در شناخت هر چه بیشتر سابقه فرهنگی و تاریخی این شهرستان و نشر و ترویج آن ایفا کند.
معاون فرماندار نمین خواستار مشارکت شهروندان و پژوهشگران در برنامههای این مرکز شد و افزود: ازجمله اهدای کتاب و اسناد تاریخی میتواند در فعالیت بهینه این مرکز تأثیرگذار باشد.
در این مراسم رئیس کتابخانه مرکزی شهرستان نمین نیز ایجاد مرکز نمین شناسی را باهدف جمعآوری و ایجاد گنجینهای از منابع کتب و اسناد مرتبط با شهرستان نمین دانست و تأکید کرد: بخشی از رسالت کتابخانهها ایجاد زمینه فراخ برای مطالعه و پژوهش است.
محمد فتحی با تأکید به اینکه مجموعه اسناد و پژوهشها خود میتواند در درازمدت مورداستفاده پژوهشگران قرار گیرد، اضافه کرد: درواقع در نظر داریم منابع لازم برای پژوهشهای تاریخ و فرهنگ شهرستان نمین در اختیار علاقهمندان قرار گیرد.
وی خواستار مشارکت و تعامل دوجانبه شهروندان و پژوهشگران شد و تأکید کرد: پربار بودن مطالعات و پژوهشها در کتابخانهها منوط به مشارکت فعال شهروندان است.
فتحی با اذعان به پیشینه تاریخی و فرهنگی شهر نمین ابراز امیدواری کرد ایجاد این مرکز بتواند در شناساندن هر چه بیشتر فرهنگی غنی شهرستان نمین مؤثر باشد.
وی افزود: کتابخانه مرکزی نمین آماده دریافت اسناد، مدارک، عکس و کتب مختلف از سوی شهروندان است که با رعایت امانت نگهداری شده و در ارتقا منابع مرکز نمین شناسی مورداستفاده قرار گیرد.
نظر شما